Podprite revijo Razpotja


.

Kratka predstavitev revije za donatorje in oglaševalce

NOVO: Vsi, ki donirate vsaj 20 evrov na leto
ali ste kadarkoli objavili prispevek v Razpotjih,
postanete člani Razpotja kluba popustov in ugodnosti.

 

Revijo lahko podprete tudi na naslednje načine:

 

 – preko Pay Pala tudi s kreditno kartico
s klikom na spodnji gumb (registracija ni potrebna)

 

– na transakcijski račun izdajatelja revije – lahko tudi odprete trajnik:

Namen: donacija reviji Razpotja
Koda namena: CHAR – Plačilo za dobrodelne namene
TRR: SI56 0475 0000 1549 723, Nova KBM d.d.
Naslov izdajatelja:
Društvo humanistov Goriške
XXX. divizije 13a
5000 Nova Gorica    

 

– namenite 0.5 % dohodnine prek spodnjega obrazca:

Revija je brezplačna, saj lahko le
na takšen način doseže čim širše bralstvo,
ne more pa nastajati popolnoma zastonj.

 

Veliko vas je spraševalo, kdaj bo revija končno postala plačljiva in s tem dobila svoje ustaljeno mesto med ostalimi revijami. Vendar se takšna računica ne izide, saj bi večina na takšen način zbranih prihodkov šla neposredno za distribucijsko maržo, kar pomeni, da vaš nakup revije ne bi šel njenim ustvarjalcem, temveč tistim, ki bi jo dostavljali na prodajna mesta.

Zato menimo, da so poleg razpisov, sponzorstev in oglaševanja podpore z donacijami zaenkrat najboljši način, s katerim lahko vsak po svojih močeh podpira širjenje relevantnega intelektualnega diskurza in dialoga v poplavi površnosti, lenobnosti in samozadovoljnosti, ki smo ji priča skorajda kjerkoli drugod.

 

V slovenskem prostoru smo nedvomno eni prvih, ki smo razumeli, da za obstoj revije ni dovolj le prijavljanje na razpise, ampak tudi finančna podpora naših bralcev. Ravno vaša podpora nam sporoča, da svoje delo opravljamo dobro in da ga bomo še boljše v prihodnje. Zavezani smo k temu, da je naša revija dostopna vsem, ki si jo želijo. Tisti, ki si to lahko privoščite, nam lahko pomagate pri uresničevanju našega cilja.

 

promo_krogci_dinki_red-vecji

S 4€ na leto pokrijete pošiljanje, z 12€ vaše podpore bi imeli zagotovljena tudi sredstva za tisk. Če pa vsak izmed naročnikov prispeva 20€, lahko pokrijemo vse osnovne produkcijske stroške in torej zagotovimo tudi honorarje za pisce. Ker pa ne moremo od vseh naših naročnikov pričakovati tako visoke donacije, naprošamo vse, ki zmorete, da donirate 40€.

NOVO: Vsi, ki nas podprete z vsaj 20 evri na leto oziroma ste kadarkoli objavili prispevek v Razpotjih, postanete člani Razpotja kluba popustov in ugodnosti.