Naročnina na revijo Razpotja


Draga bralka, dragi bralec,

Z letom 2018 je revija Razpotja prešla na plačniški model. Cena vsake posamezne številke v knjigarni je 7 €, letna naročnina za 4 številke z vključeno poštnino pa samo 25 €.*

Za to ceno dobite okoli 400 strani kakovostnega branja, besedil iz glav širokega nabora piscev ki naslavljajo raznovrstne in aktualne teme. Predvsem pa se Razpotja v sicer navijaškem medijskem prostoru odlikujejo po tem, da so lahko prenesejo izrazito raznolika, tudi nasprotna nazorska stališča – verjamemo, da jih lahko prenesete tudi vi.

* Za naročnike s statusom dijaka, študenta, upokojenca, invalida, samozaposlenega v kulturi ali brezposelnega celoletna naročnina znaša 20 € za 4 številke z vključeno poštnino.

Fields marked with an * are required
Help Text

Naročanje starejših številk

Naročiti je mogoče tudi posamezne starejše številke revije. Pišite na info@razpotja.si. Cena številke je 7€ za številke, ki so izšle leta 2018 ali kasneje (od št. 31 dalje) in 5€ za starejše številke (št. 1-30). Za slednje velja, da če naročite več kot eno, je cena druge vsake naslednje 3€. Poštnina je vključena v ceni.